Bhagavad-gita som den er - His Divine Grace A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda

Bhagavad-gita som den er

By His Divine Grace A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda

  • Release Date: 2013-10-01
  • Genre: Philosophy

Book Synopsis

Bhagavad-gita, Indiens store visdomsbog, er en 5.000 år gammel dialog mellem to venner om livets store spørgsmål. Denne danske oversættelse indeholder den originale tekst sammen med forklaringerne fra Srila Prabhupada, det 20. århundredes store eksponent for Bhagavad-gitas filosofi.

“Bhagavad-gita  er den klogeste og mest ophøjede lære, som det er muligt at finde i verden.”
    Arthur Schopenhauer

“Det er, som om et imperium taler til os gennem Bhagavad-gita – intet småt eller uværdigt, men noget storslået, afklaret og pålideligt, en stemme fra en urgammel intelligens, der i en anden tidsalder har funderet over og fundet svar på de samme spørgsmål, vi stiller.”
    Ralph Waldo Emerson

“Når skuffelsen stirrer mig i øjnene, og jeg ikke kan få øje på en eneste lysstråle, vender jeg mig til Bhagavad-gita. Jeg finder et vers her og et vers der, og snart begynder jeg at le selv midt i de mest overvældende sorger. Mit liv har udefra set været fuldt af tragedier, og jeg kan takke Bhagavad-gītās lære for, at disse ikke har efterladt varige mén.”
    Mohandas K. Gandhi

Tags in Philosophy : Bhagavad-gita som den er His Divine Grace A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda ebook , Bhagavad-gita som den er His Divine Grace A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda epub , Bhagavad-gita som den er His Divine Grace A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda AUDIOBOOK , Bhagavad-gita som den er by His Divine Grace A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda ePub (.epub) , Bhagavad-gita som den er book review , Philosophy