PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer - Yotam Ottolenghi

PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

By Yotam Ottolenghi

  • Release Date: 2013-11-04
  • Genre: Cookbooks, Food & Wine

Book Synopsis

Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. 

Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.

Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. 

Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.

Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/ 

Tags in Cookbooks, Food & Wine : PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer Yotam Ottolenghi ebook , PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer Yotam Ottolenghi epub , PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer Yotam Ottolenghi AUDIOBOOK , PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer by Yotam Ottolenghi ePub (.epub) , PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer book review , Cookbooks, Food & Wine