Sanningen om GI - Fredrik Paulún

Sanningen om GI

By Fredrik Paulún

  • Release Date: 2010-03-25
  • Genre: Diet & Nutrition

Book Synopsis

Sanningen om GI

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.

I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.

I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.

Ur innehållet:

Så funkar GI

Du behöver kolhydraterna

Testa din blodsockerbalans

GI för viktminskning – lättare än du tror

GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett?

GI för maximal mental kapacitet

Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel

GB – visst kan du äta en liten kaka

Är GI en mirakelmetod?

Myter kring GI

De okända GI-bovarna

Så lagar du GI-mat

Paulúns bästa GI-recept

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.

Tags in Diet & Nutrition : Sanningen om GI Fredrik Paulún ebook , Sanningen om GI Fredrik Paulún epub , Sanningen om GI Fredrik Paulún AUDIOBOOK , Sanningen om GI by Fredrik Paulún ePub (.epub) , Sanningen om GI book review , Diet & Nutrition