Att leva och verka till 100 % - Stephen R. Covey

Att leva och verka till 100 %

By Stephen R. Covey

  • Release Date: 2011-01-01
  • Genre: Fiction & Literature

Book Synopsis

Livet är utveckling, men det är inte alltid vi kan och vill utvecklas. Var befinner du dig? På det omogna beroendestadiet? Oberoendestadiet? Eller har du rent av hunnit till ömsesidigt beroende? Här är boken för alla som vill förändra sig själva och sin inställning till livet, och därigenom öka sin allmänna kapacitet. Inte minst vänder den sig till personer i ledarställning, och det betyder förstås även den stora gruppen föräldrar. Stephen Covey ger inga snabba lösningar. Men med sin seriösa och framför allt praktiska bok visar han att med målmedvetenhet kommer man långt. Med hjälp av engagerande exempel ur sitt eget liv tar han ett fast grepp om läsaren och pekar på ett antal utvecklingsstadier, där det första innebär att man "tar makten i sitt liv". Vem vill inte styra sitt liv och få ut så mycket som möjligt av det? Stephen Coveys bok kan tjäna som vägvisare.
Stephen R Covey är grundare av och ledare för Covey Leadership Center, som bl a hjälper till med ledarutveckling i över 100 av företagen på tidskriften Fortunes 500-lista.

Tags in Fiction & Literature : Att leva och verka till 100 % Stephen R. Covey ebook , Att leva och verka till 100 % Stephen R. Covey epub , Att leva och verka till 100 % Stephen R. Covey AUDIOBOOK , Att leva och verka till 100 % by Stephen R. Covey ePub (.epub) , Att leva och verka till 100 % book review , Fiction & Literature