Amikor minden véget ér - Clare Mackintosh

Amikor minden véget ér

By Clare Mackintosh

  • Release Date: 2021-11-23
  • Genre: Fiction & Literature

Book Synopsis

"Átgondolt, eredeti és megható." - Jill Childs, nemzetközi bestsellerszerző
"Készülj fel, mert összetöri a szíved." - Woman & Home
"Bölcs, gyengéd és igaz." - Liane Moriarty, New York Times bestsellerszerző
"Gyönyörű, szívszorító, reményt adó." - Joshilyn Jackson, New York Times bestsellerszerző
Max és Pip a legösszetartóbb házaspár a világon. Tökéletes barátok és szeretők - szétválaszthatatlanok. Ám kisfiuk egyszer csak megbetegszik, és az orvosok a szülők kezébe helyezik a gyermek sorsát. Életükben először Max és Pip nem értenek egyet. Mivel képtelenek döntésre jutni a rettenetesen nehéz kérdésben, bíróságra kerül az ügy. Mindketten más sorsot képzelnek el a fiuknak. De mi lenne, ha mindkét jövőkép megvalósulna?
A #1 Sunday Times bestsellerszerző, Clare Mackintosh szívbe markolóan és sodró erővel tárja fel a szerelem, a házasság, a szülői lét és a járatlan utak titkait. A mélyére ás egy kérdésnek, amelyet egyetlen szülő sem akar hallani soha, és megmutatja, mi történt és mi történhetett volna, ha az anya vagy az apa álláspontja kerekedik felül. Egy csodálatos és szívszorító olvasmány Jodi Picoult rajongóinak.
"Felemelő." - Adele Parks, Sunday Times bestsellerszerző
"Megindító." - Lisa Jewell, New York Times bestsellerszerző
"Lélegzetelállító és lehengerlő." - Sunday Post

Tags in Fiction & Literature : Amikor minden véget ér Clare Mackintosh ebook , Amikor minden véget ér Clare Mackintosh epub , Amikor minden véget ér Clare Mackintosh AUDIOBOOK , Amikor minden véget ér by Clare Mackintosh ePub (.epub) , Amikor minden véget ér book review , Fiction & Literature