Folk of the Air (3) - Dronningen af intet - Holly Black

Folk of the Air (3) - Dronningen af intet

By Holly Black

  • Release Date: 2020-09-01
  • Genre: Action & Adventure

Book Synopsis

Cardan bliver Elfhames undergang, så måske er det på tide, at en dronning tager over!

3. og sidste bind i Folk of the Air-trilogien af fantasygenrens eminente fortæller Holly Black. Klassisk fantasy, hvor magt og begær kolliderer i en historie om menneskepigen Jude, der er en udstødt, men tålt, outsider i elvernes land.

Jude er sendt i eksil i menneskeverden og sidder nu som dronning af intet. Hun ulmer af had og vil hævne sig på dem, der har fået fjernet hende fra den magtfulde position i Faerie. Der kommer uventet hjælp fra hendes tvillingesøster, der opsøger hende, da hendes liv i Faerie er i fare, og kun Jude kan hjælpe hende. Jude bliver smuglet ind i Faerie og oplever en verden, hvor meget er sket i hendes fravær. Der er varslet krig, og konflikterne synes at brede sig med raketfart. En gammel forbandelse vækkes til live og spreder rædsel overalt i Faerie og tvinger Jude til at vælge mellem sine ambitioner og sin menneskelighed. Og så er der selvfølgelig Cardan. Den forræderiske, magtsyge, selvoptagede, arrogante og ... uimodståelige konge, som Jude må tage et endeligt opgør med.

Folk of the Air-trilogien består af:

Prinsen af ondskab

Kongen af mørke

Dronningen af intet

Folk of the Air-serien er en del af CarlsenPuls-imprintet.

Tags in Action & Adventure : Folk of the Air (3) - Dronningen af intet Holly Black ebook , Folk of the Air (3) - Dronningen af intet Holly Black epub , Folk of the Air (3) - Dronningen af intet Holly Black AUDIOBOOK , Folk of the Air (3) - Dronningen af intet by Holly Black ePub (.epub) , Folk of the Air (3) - Dronningen af intet book review , Action & Adventure