A tökéletes alany - Greer Hendricks & Sarah Pekkanen

A tökéletes alany

By Greer Hendricks & Sarah Pekkanen

  • Release Date: 2020-03-25
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Book Synopsis

18 és 32 év közötti hölgyeket keresünk, akik részt vennének egy kiváló New York-i pszichiáter vezetésével lefolytatandó, etikával és morállal kapcsolatos felmérésben. A résztvevőket bőkezűen megjutalmazzuk. Garantáljuk a névtelenséget. További információért, kérjük, telefonáljon!
Az állandó pénzszűkében lévő 28 éves Jessica Farris számára egy hazugságot is megér, hogy bekerüljön az 500 dollárral kecsegtető pszichológiai kutatásba. A titokzatos és karizmatikus dr. Shields lehetőséget lát benne, így a kísérlet gyakorlati síkon folytatódik - természetesen magasabb fizetségért cserébe. Jessicának hamarosan azt is megszabják, milyen ruhákat hordjon, hogyan viselkedjen, és lassacskán azt sem tudja, hogy mi a valóság és mi a manipulatív kísérlet. A paranoia fogságában vergődő lány nyomozásba kezd, hogy kiderítse a pszichiáternő valódi célját és a titokzatos 5. számú alany sorsát. Az …és én téged el nem hagylak íróinak új regénye letehetetlenül fordulatos pszichológiai thriller az emberi kapcsolatok mélyén rejlő sötétségről.

Tags in Mysteries & Thrillers : A tökéletes alany Greer Hendricks & Sarah Pekkanen ebook , A tökéletes alany Greer Hendricks & Sarah Pekkanen epub , A tökéletes alany Greer Hendricks & Sarah Pekkanen AUDIOBOOK , A tökéletes alany by Greer Hendricks & Sarah Pekkanen ePub (.epub) , A tökéletes alany book review , Mysteries & Thrillers