Uperfekt - Brené Brown

Uperfekt

By Brené Brown

  • Release Date: 2014-09-25
  • Genre: Self-Improvement

Book Synopsis

Brené Browns banebrytende bestselger handler om hvordan det å våge å være modig endrer livet vårt for alltid. Mot til å være oss selv, til å stå fram slik vi er, med sårbarhet og skavanker, til å tro på at vi er gode nok som vi er, til å tre inn i nye og usikre situasjoner. Når vi våger å leve helt og fullt, slippe kontrollen og strevet etter det perfekte, vil vi føle mer empati, tilhørighet og kjærlighet. Vi kommer vi til å endre oss når det gjelder måten vi lever, elsker og omgås familie, venner og kolleger på. Vi kommer til å være foreldre, kolleger og ledere på en annen måte. Vi befrir oss fra skam og blir gladere, helere og lykkeligere. Boka er basert på 12 års forskning på sårbarhet og et ønske om å se hva som gjør oss motstandsdyktige mot skam. 

Forfatteren har et av de mest sette foredrag på TED.com med mer enn fem millioner klikk. Foredraget er oversatt til 38 språk, også norsk. Boka har hittil solgt 210 000 i USA.

Tags in Self-Improvement : Uperfekt Brené Brown ebook , Uperfekt Brené Brown epub , Uperfekt Brené Brown AUDIOBOOK , Uperfekt by Brené Brown ePub (.epub) , Uperfekt book review , Self-Improvement