Ghidul de fertilitate și contracepție. Clinica Mayo - Jani R. Jensen & Elizabeth A. Stewart

Ghidul de fertilitate și contracepție. Clinica Mayo

By Jani R. Jensen & Elizabeth A. Stewart

  • Release Date: 2017-01-27
  • Genre: Spirituality

Book Synopsis

Ghidul de fertilitate și concepție al Clinicii Mayo este o sursă de informații esențială și de încredere pentru cuplurile care doresc să devină părinți. În interiorul cărții vei găsi:
Sfaturi despre regimul alimentar, activitatea fizică și greutate care stimulează fertilitatea;Răspunsuri la întrebări despre vârstă, stres, cofeină și alcool;Mijloace utile pentru detectarea momentului maxim de fertilitate;Sugestii despre când și cât de des să faci sex;O analiză a celor mai frecvente afecțiuni care influențează fertilitatea;Informații despre momentul în care ar trebui să consulți un specialist;Cele mai recente informații despre diverse tratamente care te-ar putea ajuta să rămâi însărcinată;Strategii despre cum să faci față unor situații aparte.

Tags in Spirituality : Ghidul de fertilitate și contracepție. Clinica Mayo Jani R. Jensen & Elizabeth A. Stewart ebook , Ghidul de fertilitate și contracepție. Clinica Mayo Jani R. Jensen & Elizabeth A. Stewart epub , Ghidul de fertilitate și contracepție. Clinica Mayo Jani R. Jensen & Elizabeth A. Stewart AUDIOBOOK , Ghidul de fertilitate și contracepție. Clinica Mayo by Jani R. Jensen & Elizabeth A. Stewart ePub (.epub) , Ghidul de fertilitate și contracepție. Clinica Mayo book review , Spirituality